Dogaholic werd in 2013 opgestart door Klaas Delmote. Klaas is 34 en werkt in hoofdberoep als zelfstandig thuisverpleger.


“De passie voor honden kreeg ik over van mijn vrouw. Zij had al een golden retriever toen we elkaar leerden kennen. Samen haalden we kruising mechelaar, Faela, in huis. Deze asielhond was verwaarloosd en waarschijnlijk ook mishandeld geweest. Stap voor stap zagen we haar veranderen van een bange, nerveuse hond in een rustige en stabiele huisgenoot. En tegelijkertijd groeide ook mijn interesse voor de hondenpsychologie. Toen golden retriever Zuño in 2012 overleed, haalden we chihuahua Bo uit het dierenasiel. Al snel zagen we ook bij dit nerveuze en onzekere hondje positieve veranderingen. Begin 2014 kwam er nog een tsjechoslowaakse wolfhondpuppy bij. Het was voor mij een interessante en leuke uitdaging om met dit ras aan de slag te gaan. Helaas moesten we hem reeds na enkele maanden, ten gevolge van een banaal ongeluk, laten inslapen."


Dankzij eigen ervaringen, zelfstudie en bijscholing kwam het tot een punt waarop steeds meer mensen om hulp en advies kwamen vragen bij problemen met hun honden. En zo werd de beslissing genomen om dogaholic op te starten!


Bij dogaholic kan je terecht voor hondengedragstherapie, begeleiding en advies! Ook bij de keuze of beoordeling van een nieuwe hond help ik u graag!